Drzewo struktury UWM
Wyszukiwarka
Pracownia Fermentacji
Jednostka:Katedra Biotechnologii Żywności
Adres:ul. Heweliusza 1 pok. 2
www:
Opiekun:dr inż. Jan Tomasik
E-mail:jan.tomasik@uwm.edu.pl
Telefon:89 523-47-35
Nazwa jednostki usługowej (laboratorium/pracowni)
Katedra Biotechnologii Żywności - Pracownia Fermentacji
Wykaz aparatury
Linia technologiczna – Minibrowar w skali ćwierć technicznej
Zakres analiz/Oferta usługowa
Szkolenia w zakresie technologii produkcji piw: (różne warianty zacierania, gotowania brzeczki z chmielem, fermentacji głównej i leżakowania).
Informacje dodatkowe
brak danych
Kontakt
ul. Heweliusza 1 pok. 2, , tel: 89 523-47-35 jan.tomasik@uwm.edu.pl
Mapa/Trasa dojazdu
Wyświetl trasę dojazdu do Laboratorium
Wybierz środek transportu:
Podaj miasto:
Podaj ulicę: