Drzewo struktury UWM
Wyszukiwarka
Pracownia Analizy Sensorycznej Żywności i Potraw
Jednostka:Katedra Żywienia Człowieka
Adres:ul. pl. Cieszyński 1 pok. 204
www:
Opiekun:dr inż. Mirosława Karpińska-Tymoszczyk
E-mail:mikar@uwm.edu.pl
Telefon:89 523-49-91
Nazwa jednostki usługowej (laboratorium/pracowni)
Katedra Żywienia Człowieka - Pracownia Analizy Sensorycznej Żywności i Potraw
Wykaz aparatury
Oprogramowanie do wspomagania analizy sensorycznej.
Zakres analiz/Oferta usługowa
Ocena sensoryczna żywności z wykorzystaniem różnych grup metod oceny sensorycznej takich jak metody różnicowe, metody skalowania. Oferta obejmuje dobór metody oceny sensorycznej, przygotowanie karty do oceny sensorycznej, wykonanie oceny sensorycznej oraz interpretację uzyskanych wyników sensorycznej analizy opisowej.
Informacje dodatkowe
brak danych
Kontakt
ul. pl. Cieszyński 1 pok. 204, , tel: 89 523-49-91 mikar@uwm.edu.pl
Mapa/Trasa dojazdu
Wyświetl trasę dojazdu do Laboratorium
Wybierz środek transportu:
Podaj miasto:
Podaj ulicę: