Drzewo struktury UWM
Wyszukiwarka
Pracownia chemiczna
Jednostka:Katedra Technologii i Chemii Mięsa
Adres:ul. pl. Cieszyński 1 pok. 12,13
www:
Opiekun:inż. Wioletta Krzynowek
E-mail:wioletta.krzynowek@uwm.edu.pl
Telefon:89 523-32-18
Nazwa jednostki usługowej (laboratorium/pracowni)
Katedra Technologii i Chemii Mięsa - Pracownia chemiczna
Wykaz aparatury
Komory badań cieplnych, łaźnia wodna z wytrząsaniem, wyparka laboratoryjna, wirówka MPW, homogenizator, kuchenka elektryczna, waga techniczna.
Zakres analiz/Oferta usługowa
oznaczanie hydroksyproliny w mięsie wołowym, oznaczanie przemian biochemicznych w tkance mięśniowej, oznaczanie zawartości wody i tłuszczu w mięsie.
Informacje dodatkowe
"Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią ""od widelca do zagrody"""
Kontakt
ul. pl. Cieszyński 1 pok. 12,13, , tel: 89 523-32-18 wioletta.krzynowek@uwm.edu.pl
Mapa/Trasa dojazdu
Wyświetl trasę dojazdu do Laboratorium
Wybierz środek transportu:
Podaj miasto:
Podaj ulicę: