Drzewo struktury UWM
Wyszukiwarka
Pracownia właściwości fizycznych mięsa
Jednostka:Katedra Technologii i Chemii Mięsa
Adres:ul. pl. Cieszyński 1 pok. 5
www:
Opiekun:inż. Wioletta Krzynowek
E-mail:wioletta.krzynowek@uwm.edu.pl
Telefon:89 523-32-18
Nazwa jednostki usługowej (laboratorium/pracowni)
Katedra Technologii i Chemii Mięsa - Pracownia właściwości fizycznych mięsa
Wykaz aparatury
Analizator składu podstawowego mięsa, spektrofotometr UV-180, analizator tekstury TAXT 2, kuter do mięsa, maszynka do rozdrabniania mięsa.
Zakres analiz/Oferta usługowa
skład podstawowy mięsa, tekstura mięsa, oznaczanie przemian biochemicznych w tkance mięśniowej.
Informacje dodatkowe
"Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią ""od widelca do zagrody"""
Kontakt
ul. pl. Cieszyński 1 pok. 5, , tel: 89 523-32-18 wioletta.krzynowek@uwm.edu.pl
Mapa/Trasa dojazdu
Wyświetl trasę dojazdu do Laboratorium
Wybierz środek transportu:
Podaj miasto:
Podaj ulicę: