Drzewo struktury UWM
Wyszukiwarka
Pracownia analizy sensorycznej z zapleczem do przygotowywania próbek
Jednostka:Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością
Adres:ul. Oczapowskiego 7 pok. 117
www:
Opiekun:dr inż. Maria Baranowska, dr inż. Maria Czerniewicz
E-mail:mbb@uwm.edu.pl, czarmar@uwm.edu.pl
Telefon:89 523-48-76, 89 523-38-84
Nazwa jednostki usługowej (laboratorium/pracowni)
Katedra Mleczarstwa i Zarządzania Jakością - Pracownia analizy sensorycznej z zapleczem do przygotowywania próbek
Wykaz aparatury
Stanowiska do oceny sensorycznej 12 + 1, Zestawy komputerowe 12 + 1, Oprogramowanie komputerowe 12 + 1 komputerów, Projektor multimedialny do prezentacji wyników oceny sensorycznej, Ekran, Wagosuszarka, pH-metry stacjonarne, waga analityczna, Aparaty do miareczkowania, Mieszadło magnetyczne, Piec konwekcyjno-parowy.
Zakres analiz/Oferta usługowa
Analiza sensoryczna surowca i produktów spożywczych (mleczarskich), ustalanie profili sensorycznych.
Informacje dodatkowe
brak danych
Kontakt
ul. Oczapowskiego 7 pok. 117, , tel: 89 523-48-76, 89 523-38-84 mbb@uwm.edu.pl, czarmar@uwm.edu.pl
Mapa/Trasa dojazdu
Wyświetl trasę dojazdu do Laboratorium
Wybierz środek transportu:
Podaj miasto:
Podaj ulicę: