Drzewo struktury UWM
Wyszukiwarka
Pracownia technologiczna
Jednostka:Katedra Technologii i Chemii Mięsa
Adres:ul. pl. Cieszyński 1 pok. 07
www:
Opiekun:inż. Wioletta Krzynowek
E-mail:wioletta.krzynowek@uwm.edu.pl
Telefon:89 523-32-18
Nazwa jednostki usługowej (laboratorium/pracowni)
Katedra Technologii i Chemii Mięsa - Pracownia technologiczna
Wykaz aparatury
Komora wędzarniczo- parzelnicza, kuter do mięsa, maszynka do rozdrabniania mięsa, kuchnia gazowo-elektryczna, wirówka MPW, masownica, krajalnica do żywności.
Zakres analiz/Oferta usługowa
przygotowanie prób do badań, produkcja wyrobów mięsnych: prowadzenie procesów wędzenie, pieczenie, parzenie, gotowanie.
Informacje dodatkowe
"Optymalizacja produkcji wołowiny w Polsce zgodnie ze strategią ""od widelca do zagrody"""
Kontakt
ul. pl. Cieszyński 1 pok. 07, , tel: 89 523-32-18 wioletta.krzynowek@uwm.edu.pl
Mapa/Trasa dojazdu
Wyświetl trasę dojazdu do Laboratorium
Wybierz środek transportu:
Podaj miasto:
Podaj ulicę: